Elbaria 15-17 November 2019

Het inschrijvingsformulier kun je vinden op 
https://www.attilalrp.nl/inschrijvingen-elbaria-november-geopend/

Beste Helden van Elbaria,
Na de dood van onze geliefde Koning Geraldo en de Val van Kosma zijn er veel dingen veranderd in Elbaria. Jullie inzet om de stukken te verzamelen van de Koningsscepter met gevaar voor lijf en leven is niet ongemerkt gebleven bij de Elbariaanse staatsburgers. Dankzij onze Helden zijn Autoria en Elbaria na jarenlange animositeit en zelfs openbare oorlog weer samengekomen in een Groot-Elbaria. 

Koning Karstav, lang moge hij regeren, was zelf ook onderdeel van jullie reisgenootschap en het feit dat hij door de goden werd gekozen geeft alleen maar meer kracht aan het feit dat Elbaria veel te danken heeft aan de Helden. Het is dan ook met de toestemming van Koning Karstav en het gezamenlijke besluit van alle Metheoren dat ik jullie deze brief stuur met de vraag of jullie willen komen helpen. 

Jaren geleden is onze stad, Metheos, getroffen door een zeer zware aanval van Chaos; hierdoor zijn talloze Metheoren hun leven verloren en is slechts een klein deel van de inwoners ontkomen aan een lot erger dan de dood. Nu Groot-Elbaria na jaren eindelijk in een positie is om oude glorie te hervinden, vragen wij jullie hulp om Metheos te hernemen, zodat ons volk weer terug naar huis kan en weer kunnen beginnen aan de wederopbouw. Het gaat een uitdagende klus worden, er ligt een sterke vloek op de stad en hoewel wij een hoop magische kennis in pacht hebben zijn er meer vaardigheden nodig om deze te bedwingen.

Jullie zullen niet alleen zijn, vanuit heel Groot-Elbaria zullen in alle waarschijnlijkheid ook experts aansluiten op deze missie, waaronder delegaties uit het Bolwerk der Paladijnen en het Magiërsgilde. Onze hoop is dat met de juiste personen op de juiste plek wij samen weer Metheos kunnen heroveren en kunnen herstellen als een baken van magische kennis binnen ons koninkrijk.

Wij rekenen allemaal op jullie hulp!

Duiffienna Marterina Sophia de Vinarette
Leider van Metheos-in-ballingschap


Groot-Elbaria is weer terug in de opbouw en voor het eerst in jaren kan er weer worden nagedacht over missies die kunnen helpen bij de toekomst die de Elbarianen en Autorianen niet snel voor ogen hadden gezien. Het laatste evenement van dit jaar zal ons brengen naar Metheos, een plek waar we al een flinke tijd niet zijn geweest. Dit klinkt als een mogelijkheid voor de Helden van Elbaria om nieuwe dingen te ontdekken over een stad die ooit zo groots was en wellicht zelfs wel nieuwe ontdekkingen te doen die voor heel Elbaria belangrijk kunnen zijn!

Wij hebben er als spelleiding in elk geval erg veel zin in en we nodigen jullie dan ook allemaal uit om in november weer op avontuur te kunnen gaan in Elbaria! Schrijf je allemaal snel in, zodat we ruim op tijd rekening kunnen houden met eetvoorkeuren, persoonlijk plot en omdat we het natuurlijk ook gelijk leuk vinden om te weten wie er allemaal bij is!

Tot in November!

Het Elbaria Spelleidersteam
Peter, Menno, Koen-Jan, Gerlof en Jennifer


Mocht je een nieuw karakter hebben, dan kan je de ingevulde sheet mailen naar karakters@elbaria.nl. Als je nog inzicht wilt in je huidige karakter, of vragen hebt, stuur ook dan gerust een mail.

Waar en wanneer?

Het evenement vindt weer plaats op het terrein in Haren bij Scoutinggroep Look Wide. Dit terrein is op een paar kilometer ten zuiden van Groningen. Openbaar vervoer hierheen is wat ingewikkeld dus er zal een pendel-auto beschikbaar zijn voor de mensen die niet op de fiets of met eigen vervoer kunnen komen.

Er zijn geen binnen slaapplaatsen dus neem een tent en slaapspullen mee. IC tenten worden uiteraard aangemoedigd.

Het adres is:
Scoutinggroep Look Wide
Rollematen 1
9752 XT, Haren

Dit is de eerste afslag rechts wanneer je langs het kanaal rijdt.

Start: Vrijdag 15 November – Aankomst 18:00 uur, Tijd-In 20:00 uur
Einde: Zondag 17 November – Afbouw en uitcheck 16:00 uur

NPCs wordt gevraagd er zo vroeg mogelijk te zijn. Het liefst vanaf 18:00.

Prijzen

Voor 1 November:
===================
NPC, wel lid: € 40
PC, wel lid: € 50

NPC, niet lid: € 50
PC, niet lid: € 60
——————-

Na 1 November:
===================
NPC, wel lid: € 45
PC, wel lid: € 55

NPC, niet lid: € 55
PC, niet lid: € 65
——————-

* Bij poortbetaling is er een toeslag van €5,-
* Als je komt helpen inladen/uitladen of kleding wassen dan krijg je €5,- korting op de inschrijfprijs.
* Is dit de 1e keer dat je met Attila mee doet? Dan krijg je eenmalig een korting van €5,-

De maaltijden (inclusief in de prijs) worden zoals gewoonlijk weer verzorgd door de Yurth van Bleda, onze zusterstichting die al jaar en dag ons voorziet van uitstekende maaltijden en goede verzorging. Als je speciale eisen hebt qua eten, meld dit dan bij je inschrijving.

De volgende maaltijden worden geregeld:
– Ontbijt op zaterdag, zondag
– Avondeten op zaterdag, zondag
Let op. Er is vrijdagavond dus geen maaltijd meer; dit is gedaan om de kosten te besparen en logistiek op de vrijdagavond makkelijker te maken.

* Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan
* Toegang tot het evenement is niet mogelijk zonder digitale inschrijving en betaling.
* Als je niet het gehele evenement kan, kun je in overleg met schatkistbewaarder@attilalrp.nl een aangepaste prijs afspreken.

Hoe doe ik mee?

Inschrijving bestaat uit 2 stappen.
Stap 1: Schrijf je in via het formulier op https://www.attilalrp.nl/inschrijven/
Stap 2: Maak het inschrijfbedrag over naar NL43RABO0325108943 ten name van Attila LRP.
Vergeet hierbij niet te vermelden of je als PC of NPC mee doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *