Elbaria Herfstweekend 2023

vr 03 nov t/m zo 05 nov, Opende

Jullie komen aan bij een haven ten oosten van Cheopolis in de provincie Sprakknapparana. Dit was voorheen een kleine vissershaven, maar met de oorlog is deze gevorderd voor militaire doeleinden. Sommige van jullie hebben een kleine omweg gemaakt, maar hebben zich in de laatste weken langzaam maar zeker weer bij het kampement gevoegd. 

De zee ziet er kalm uit, wat een groot contrast is met de haven zelf, waar het erg druk is. Zeelieden en soldaten komen en gaan, er lijken zich soldaten te verzamelen op de kades op de kades die op weg zijn naar het front. Ook zien jullie af en toe battalionen die terugkeren van het front, met vele gewonden en met ogen die veel hebben gezien voegen deze zich toe op boten naar het thuisfront. 

Het duurde niet lang voordat de eerste geruchten jullie al rond de oren schoten. Zeelieden om jullie heen zijn druk bezig met fluisteren en werpen verschillende blikken op jullie. Jullie beginnen je net af te vragen wat er aan de hand is, als een van de zeelieden naar voren stapt. “Jullie zijn toch die avonturiers die naar de Hooglanden gaan?” “Ik wens jullie veel succes!” 

Verwonde soldaten vertellen jullie dat hun wonden niet door de Solaren zijn veroorzaakt, maar door de Hooglanders. Een enkele soldaat vertelt dat die zelfs is aangevallen door laaglanders en daarna keihard is uitgelachen door een stel dronken Hooglanders. Er zijn ook soldaten die verzamelen om naar Meudeleunde te varen om zich daar toe te voegen aan de vloot. Het gonst van de geruchten dat ook daar problemen zijn. 

Met al deze geruchten en roddels om jullie heen wachten totdat het beloofde schip aankomt dat jullie naar de Hooglanden zou brengen, maar zoals alles in de oorlog is het niet zeker wanneer deze aankomt. Totdat dit schip er is, kunnen jullie helaas niets anders doen dan wachten en kijken naar de taferelen van de haven voor jullie. 


Lieve Elbarianen,

Het is eindelijk zover! Met veel plezier mogen we hierbij officieel het komende Elbaria november-evenement aankondigen.

Deze uitbrief voorziet je van alle informatie die je alvast moet weten voor het komende novemberevenement. Bovenstaand lees je de IC context waarin het evenement zal plaatsvinden en onderstaand vind je alle praktische informatie over de locatie, tijden en voorzieningen. 

Inschrijvingen

Er geldt momenteel een spelerslimiet van 40 spelers – bij het bereiken van deze limiet hebben leden van Attila voorrang op niet-leden. Je inschrijving is pas afgerond als je het inschrijfformulier ingevuld hebt EN betaald hebt. 

Prijzen

Voor dit evenement gelden de volgende deelnamekosten: 

Speler (PC) €95
Figurant (NPC) €75
SL €75
Crew €0

De locatie biedt ook indoor slaapplaatsen aan. Hierdoor is de locatie ook duurder en hebben we besloten de prijs te verhogen voor degenen die gebruikmaken van een indoor slaapplaats. Gebruik maken van een indoor slaapplaats kost €25 extra. 

Ben je nog geen lid van Attila? Wordt dan lid voor een korting van €10 per evenement! Lidmaatschap kost €20 per jaar. 

Ben je nieuw of ken je iemand die een keer mee wil doen met onze larp? De eerste keer krijg je een korting van €10 op je deelname als speler of figurant! 

Voor financiële vragen kun je een mail sturen naar schatkistbewaarder@attilalrp.nl

Locatie

Het adres van de locatie is:

Jiltdijksheide
Kolonieweg 20
9865 VZ Opende

Heb je vragen over vervoer, zoals over pendelen? Stel deze dan in de Discord server in het kanaal #vervoer. 

Datum en tijden

Het evenement zal plaatsvinden van 3 t/m 5 november. Je bent vanaf 14:00 uur welkom op het terrein. Om 16:00 uur gaan we tijd in. Er wordt verwacht dat we op zondag om 15:00 uur weer tijd uit gaan en we moeten uiterlijk om 6 uur het terrein verlaten hebben. 

Eten en drinken

De volgende maaltijden zijn inbegrepen: 

  • Vrijdag: avondmaaltijd
  • Zaterdag: ontbijt, lunch, avondmaaltijd
  • Zondag: ontbijt

Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Bij de bar kun je drinken en snacks krijgen op je eigen barkaart die je op het evenement kan kopen (contant of met PIN). Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan! 

Slaapplaatsen

De slaapplaatsen op de camping zullen bestaan uit campingplaatsen waar je je eigen tent kan neerzetten, en indoor slaapplaatsen met bedden. 

Er zijn binnen 20 bedden beschikbaar. Je kan je inschrijven voor deze indoor slaapplaatsen. Deze plaatsen zijn first-come-first-served, dus als je interesse hebt in deze plaatsen, schrijf je dan z.s.m. in en geef dit aan in het inschrijfformulier! Gebruik maken van een indoor slaapplaats kost €25 extra. 

Mocht je in het bezit zijn van een IC tent en wil je deze plaatsen op het terrein, dan vragen wij je om dit te melden bij de rollenbewaarder@attilalrp.nl. Vermeld hierbij ook de afmetingen van je tent. 

Voorzieningen

Op de camping is elektriciteit beschikbaar bij de tentplaatsen. Neem zelf een CEE kabel mee als je hier gebruik van wilt maken. Bij de tenten is niks boven 6 ampère toegestaan. Zie deze link voor meer informatie.

Vragen

Heb je nog vragen? Stel deze dan in de Discord server aan @bestuur of mail naar rollenbewaarder@attilalrp.nl voor OC vragen. Voor IC vragen, stel deze in de Discord server aan @SL of mail naar spelleiding@elbaria.nl. Vragen over je personage, zoals je karakterformulier en achtergrond, kunnen via mail gesteld worden aan karakters@elbaria.nl.

Inschrijven