Over Attila

Attila is een Live Role Play vereniging in het noorden van Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Attila organiseert 3 keer per jaar Elbaria, een high-fantasy LARP evenement over de avonturen van een groep helden. Elbaria heeft 25 jaar aan rijke geschiedenis maar is zeker ook toegankelijk voor nieuwe en bestaande LARP’ers.

Contactgegevens

Ben je nieuwsgierig geworden naar Attila en de evenementen die we organiseren? Stuur ons vrijblijvend een e-mail, neem een kijkje op onze Facebook pagina of kom gezellig kletsen in ons Discord kanaal. Tot snel!

Discord

Bestuur

Spelwereld Elbaria

Overig

Downloads

Verhuur

Attila heeft een grote opslag vol met kleding, wapens en andere props tot haar beschikking. Daarnaast heeft Attila ook een aantal grote, IC verantwoorde, tenten beschikbaar voor verhuur. Als je geïnteresseerd bent in de huur van de spullen van Attila, kun je mailen naar rollenbewaarder@attilalrp.nl voor meer informatie.

Wij zijn bij Attila niet uit op winst maken ten koste van alles en we zullen dan ook altijd kijken of we een schappelijke prijs kunnen neerzetten.