Elbaria Koningsweekend 2023

vr 11 aug t/m ma 14 aug, Haren, Groningen

Teaser!

Een lid van het Koninklijk Kampement kreeg van een reiziger een papiertje in zijn handen gedrukt. Dit bleek een papier te zijn dat uit een journal gescheurd is. Snel wordt het papier doorgegeven door het Kampement, en een ieder leest het volgende:

Informatie!

Met veel plezier mogen we het Elbaria Koningsweekend evenement aankondigen:
vrijdag 11 t/m maandag 14 augustus
Scoutinggroep Look Wide & Tecumseh, Haren

Let op: de eerste twee weken dat de inschrijvingen open zijn (tot 30 juni), zijn deze alleen bedoeld voor leden van Attila!

Prijzen

De kosten voor dit evenement zijn € 90 voor spelers en € 70 voor figuranten/NPC’s en spelleiding. Attila leden krijgen € 10 korting.
Ben je nieuw of ken je iemand die een keer mee wil doen met onze larp? De eerste keer krijg je een korting van € 10 op je deelname als speler of figurant!

Toegang tot het evenement is niet mogelijk zonder digitale inschrijving en betaling. Als je niet het gehele evenement kan, kun je in overleg met schatkistbewaarder@attilalrp.nl een aangepaste prijs afspreken.

Eten & drinken

De maaltijden worden zoals gewoonlijk weer verzorgd door de Yurth van Bleda, onze zuster stichting die al jaar en dag ons voorziet van uitstekende maaltijden en goede verzorging.

De volgende maaltijden worden geregeld:

  • Vrijdag: simpel avondmaal
  • Zaterdag: ontbijt, lunch en avondeten
  • Zondag: ontbijt, lunch en avondeten
  • Maandag: ontbijt

Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Bij de bar kun je drinken en snacks krijgen op de barkaart. Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan!

Tijden

Start: Vrijdag 11 augustus – Aankomst 14:00 uur, Tijd-In 20:00 uur
Einde: Maandag 14 augustus  – Afbouw en uitcheck 14:00 uur

NPCs wordt gevraagd er zo vroeg mogelijk te zijn. Het liefst vanaf 13:00.

Meer informatie over de locatie

Het evenement vindt weer plaats op het terrein in Haren bij Scoutinggroep Look Wide en Tecumseh. Dit terrein is een paar kilometer te zuiden van Groningen. Openbaar vervoer is tot aan P&R Haren, hierna kan je gebruikmaken van een pendeldienst. Het nummer voor contact hierover volgt na je inschrijving. 

Er zijn geen binnen slaapplaatsen dus neem je tent en slaapspullen mee.

Mocht je in het bezit zijn van een IC tent en wil je deze plaatsen op het terrein, dit te melden bij de rollenbewaarder@attilalrp.nl met de maten van je tent.

Het adres is:
Scoutinggroep Look Wide
Rollematen 1
9752 XT, Haren

Dit is de eerste afslag rechts wanneer je langs het kanaal rijdt. Auto’s kunnen langs het kanaal geparkeerd worden.

We hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 11 augustus!