Elbaria Pinksterweekend 2022

vr 03 jun t/m ma 06 jun, Haren, scouting LookWide

[De PC’s die afgelopen november aanwezig zijn geweest in ‘Metheos’ ontvangen onderstaande brief]

Beste helden van Elbaria, nieuw en oud,

Over de jullie avontuur rond en in Metheos gaan veel rumoeren rond. Verhalen over ondoden en necromancers op een schaal niet meer gezien sinds de val van Morthus. Jullie verdwijning in Metheos, de reddingsacties en rituelen. Om nog maar te zwijgen over jullie terugkeer, een nieuwe stad op de plek van Metheos, vreemde wezens en figuren uit mythen en verhalen. Als slechts een fractie van de verhalen waar zouden zijn, zou dit een wonderlijk verhaal zijn met grote consequenties voor ons rijk. Mijn jaren als avonturier me iets hebben geleerd is dat deze verhalen waarschijnlijker een zwak aftreksel zijn dan een overdrijving.

Daarom stuur ik jullie deze brief, mijn vrouw en ik willen jullie graag uitnodigen naar ons paleis in Dilgt. Zodat we hier rustig een debriefing kunnen doen en kijken naar de toekomst van Elbaria.

Met vriendelijke groet,

Koning Karstav Winterlicht


[Wijd verspreid in het land wordt hier en daar onderstaande brief voorgelezen en getoond]

Beste boeren, burgers en buitenlui,

Laat ik beginnen met het goede nieuws, na een lange afwezigheid zijn de Helden van Elbaria weer gesignaleerd. Ze zijn gezond teruggekeerd van hun lange missie om Elbaria veiliger voor ons allemaal te maken. Naar verluid zijn ze inmiddels onderweg naar de volgende missie, laten we met zijn allen hopen dat deze missie even succesvol afloopt.

Daarentegen heb ik ook potentieel slecht nieuws. Er is iets raars aan de hand in Isterië, de afgelopen weken zijn er langs paden en wegen vlaggen gevonden met een zon erop. Gezien de staat waarin ze meestal zijn gevonden vermoeden we dat er iets mee aan de hand is. Zeker gezien in dit gebied van Elbaria, Orde nog vrij actief aan het patrouilleren is. 

Daarom zijn wij, hoofden van diverse gildes, op zoek naar capabele personen. Personen die gezond zijn in lichaam en geest en geen probleem hebben met veel reizen. Naar verwachting zijn vaardigheden en ervaring met wapens en vechten niet nodig. Lezen en schrijven en/of kennis van sektes en culten, zijn een pré.

Momenteel hebben we een uitvalsbasis opgezet in Dilgt, gezien dit een belangrijk knooppunt is in de buurt van waar de vlaggen zijn gevonden. Vanuit verschillende plekken in Elbaria zullen karavanen deze kant op komen. Een ieder die komt opdagen en voldoet aan de bovenstaande eisen krijgt sowieso een beloning voor zijn tijd. Vanaf daar wordt salaris betaald op basis van merites.

Tot in Dilgt,
Getekend 

Catharina Neulaand, 
Jonker, 
namens de Gildes van Elbaria 


Het is een feit ; na 2 jaar nagenoeg geen actie gaan we er weer vol in…

Zoals iedereen heeft kunnen lezen in de stukken van de afgelopen alv zijn we genoodzaakt de prijzen voor de evenementen te verhogen met 10 euro.

Wel is er ook een positieve inslag het lidmaatschap zal worden verlaagd met 5 euro en in het vervolg zal koffie en thee NIET meer van de barkaart afgaan maar zal gratis te verkrijgen zijn op het evenement

Waar en wanneer?

Het evenement vindt weer plaats op het terrein in Haren bij Scoutinggroep Look Wide. Dit terrein is op een paar kilometer ten zuiden van Groningen. Openbaar vervoer hierheen is wat ingewikkeld dus er zal een pendel-auto beschikbaar zijn voor de mensen die niet op de fiets of met eigen vervoer kunnen komen.

Er zijn geen binnen slaapplaatsen dus neem een tent en slaapspullen mee. IC tenten worden uiteraard aangemoedigd.

Het adres is:
Scoutinggroep Look Wide
Rollematen 1
9752 XT, Haren

Dit is de eerste afslag rechts wanneer je langs het kanaal rijdt.

Start:         Vrijdag 3 juni 2022        Aankomst 18:00 uur, Tijd-In 20:00 uur
Einde:        Maandag 6 juni 2022    Tijd-Uit 16:00 uur, Vertrek 20:00 uur

NPCs wordt gevraagd vrijdag zo vroeg mogelijk te zijn. Het liefst vanaf 16:00.

Prijzen

Voor 2 mei 2022
NPC    wel lid:    € 55
PC    wel lid:    € 75
NPC    niet lid:    € 65
PC    niet lid:    € 85

Na 2 mei 2022
NPC    wel lid:    € 60
PC    wel lid:     € 80
NPC    niet lid:     € 70
PC    niet lid:     € 90

* Bij poortbetaling is er een toeslag van €5,
* Als je komt helpen inladen/uitladen of kleding wassen dan krijg je €5,- korting op de inschrijfprijs
* Is dit de 1e keer dat je met Attila mee doet? Dan krijg je eenmalig een korting van €5,-

De maaltijden (inclusief in de prijs) worden zoals gewoonlijk weer verzorgd door de Yurth van Bleda, onze zusterstichting die al jaar en dag ons voorziet van uitstekende maaltijden en goede verzorging. Als je speciale eisen hebt qua eten, meld dit dan bij je inschrijving.

De volgende maaltijden worden geregeld:

  • Ontbijt op zaterdag, zondag en maandag
  • Avondeten op zaterdag, zondag en maandag

* Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan
* Toegang tot het evenement is niet mogelijk zonder digitale inschrijving en betaling.
* Als je niet het gehele evenement kan, kun je in overleg met schatkistbewaarder@attilalrp.nl een aangepaste prijs afspreken. Vermeld dit ook in je inschrijving, zodat de spelleiding ook op de hoogte is van je beschikbaarheid.

Hoe doe ik mee?

Inschrijving bestaat uit 2 stappen.

  1. Stap 1: Schrijf je in via onderstaand formulier
  2. Stap 2: Maak het inschrijfbedrag over naar NL43RABO0325108943 ten name van Attila LRP

Vergeet hierbij niet te vermelden of je als PC of NPC mee doet. Verder wil ik iedereen vriendelijk verzoeken zijn of haar lidmaatschap te verlengen of alsnog lid te worden van Attila.

N.B. : Mocht je een nieuw karakter hebben, dan kan je de ingevulde sheet mailen naar karakters@elbaria.nl. Als je nog inzicht wilt in je huidige karakter, of vragen hebt, stuur ook dan gerust een mail.

Attila LRP Vereniging

Inschrijven