Elbaria Pinksterweekend 2023

vr 26 mei t/m ma 29 mei, Beilen (Drenthe)

Teasers

Let op!

Momenteel zijn de aantal spelersplekken die bij Elbaria beschikbaar zijn al vol. Wat houdt dit in? Als je je als speler wilt inschrijven, zal je terecht komen op een wachtlijst. Je krijgt een mail van onze secretaris met een update over je plek op de lijst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan zal je een mail krijgen met de mededeling dat je alsnog naar het evenement kan komen.

Als alternatief zou je mee kunnen doen aan het evenement als figurant. Dit houdt in dat je tijdens het pinksterevenement verschillende NPC rollen zult vervullen en op een andere manier het evenement meemaakt. Het evenement hierna zou je dan eventueel weer mee kunnen doen als speler!

Informatie

Het pinksterevenement zal plaats vinden van vrijdag 26 tot en met maandag 29 mei. Op maandag zal geen spel plaatsvinden, maar zondag spelen we nog wel laat door, en maandag ruimen we op.

Het het nieuwe spelleidingsteam en het groeiende aantal deelnemers is ook de behoefte ontstaan om weer te gaan zoeken naar grotere/betere/andere terreinen. Voor dit evenement gaan we daarom spelen op het scouting terrein op:

Scouting Beyloo Ter Horst
Smalbroek 25
9411 TS Beilen

Met het nieuwe spelleidingsteam en het groeiende aantal deelnemers is ook de behoefte ontstaan om weer te gaan zoeken naar grotere/betere/andere terreinen. Per evenement wordt gekeken hoe we dit het beste kunnen doen. Wel betekent dit met zekerheid dat de prijs van die terreinen hoger ligt dan het huidig gebruikte terrein en faciliteiten. Natuurlijk wordt aan jullie gevraagd per evenement wat jullie er van vinden en of we hierin de juiste keuzes maken (prijs vs kwaliteit van het evenement/ terrein/ faciliteiten/ eten en drinken).

Omdat er veel nieuwe mensen zijn willen we graag wat uitgebreider stilstaan bij de services die Attila op zijn evenementen levert. Attila is een full service vereniging waarbij we proberen te creëren dat iedereen zich volledig op het spel kan concentreren. Dat betekent dat we zorg dragen voor de nodige natjes en droogjes en waar nodig de noodzakelijke zout toevoegingen op warme dagen. Dit wordt geleverd door onze zuster stichting de Yurth van Bleda. Hierdoor hoef je daar als deelnemer niet meer over na te denken.

De volgende maaltijden zitten bij de prijs in:

  • Vrijdag: Warme maaltijd
  • Zaterdag: Ontbijt, lunch, warme maaltijd
  • Zondag: Ontbijt, lunch, warme maaltijd
  • Maandag: Ontbijt
  • Koffie en thee is gratis beschikbaar

Daarnaast is er tegen betaling een uitgebreid assortiment aan snacks en frisdrank beschikbaar.

N.B. Voor Attila zijn de inkomsten van de bar best belangrijk. Daarom is het verzoek om vooral van de bar gebruik te maken en geen eigen eten en drinken mee te nemen. (Mocht je dat wel doen, overweeg dan een kleine extra donatie aan Attila)

De prijs die voor het evenement gerekend wordt kan je terugvinden in de onderstaande tabel. Lidmaatschap van onze vereniging kost € 20. Als je van plan bent meerdere keren te komen dan loont het dus al snel om lid te worden.

Voor 1 mei LidVoor 1 mei Niet lidNa 1 mei LidNa 1 mei Niet lid
PC€ 80€ 95€ 85€ 100
NPC€ 60€ 75€ 65€ 80
SL€ 60€ 75€ 65€ 80
Yurth€ 0€ 0€ 0€ 0

Voor opbouw zijn mensen vrijdag welkom vanaf 1 uur. Vanaf 4 uur is iedereen welkom op het terrein.

Daarnaast hebben we een aantal mensen nodig voor inladen op vrijdag middag en uitladen zondagavond/maandagochtend hiervoor kun je ook nog inschrijven en hiervoor krijg je € 5 korting. Hetzelfde geldt dat er na het event best wel wat was gedaan moet worden. Wanneer je een wasje (of twee) wilt draaien krijg je hiervoor ook € 5 korting.

Yurth crew

Wanneer je een keer wil komen als herbergier (al dan niet met een intijd rol/achtergrond), of een vriend/vriendin hebt die het wel leuk vind mee te gaan maar niet aan het spel wil meedoen is er de mogelijkheid om bij de Yurth te helpen bij het koken, klaarzetten van ontbijt en lunch en achter de bar te staan. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent laat het weten via rollenbewaarder@attilalrp.nl.

Hoe doe ik mee?

Inschrijving bestaat uit 2 stappen.

  1. Stap 1: Schrijf je in via onderstaand formulier
  2. Stap 2: Maak het inschrijfbedrag over naar NL43RABO0325108943 ten name van Attila LRP

Vergeet hierbij niet te vermelden of je als PC of NPC mee doet.

N.B. : Mocht je een nieuw karakter hebben, dan kan je de ingevulde sheet mailen naar karakters@elbaria.nl. Als je nog inzicht wilt in je huidige karakter, of vragen hebt, stuur ook dan gerust een email.