Elbaria Pinksterweekend 2024

vr 17 mei t/m ma 20 mei, 't Harde

Een iets oudere man, gekleed in net, fluweelzwarte kleding, komt jouw kant op lopen en wordt begeleid door verschillende andere figuren in het zwart. Wanneer hij bij jou in de buurt komt, zie je een zilveren ketting om zijn nek hangen met hieraan een posthoorn. Hij overhandigt je een envelop. Hij kijkt naar je met warme, blauwe ogen en legt een hand op je schouder. ‘Ik zou als ik jou was de brief snel lezen, de inhoud is extreem belangrijk’. Nog voordat je een vraag kunt stellen, snelt de man terug naar zijn paard en zijn begeleiding. Terwijl de figuren in het zwart wegrijden roept de man je nog toe: ‘Het opvolgen van de instructies in de brief is in het belang van ons allen, er is geen tijd te verliezen!’. Terwijl je in verwildering de mensen in het zwart nakijkt, open je de envelop. Er zitten meerdere brieven in. Je haalt ze er verbaasd uit en kijkt naar wat je in je handen hebt liggen. Iets wat lijkt op een uitnodiging voor een college en een identificatiedocument? Snel lees je de papieren door.


Lieve Elbarianen,

Het is bijna zo ver! Over een aantal weken is het tijd voor Pinksterweekend 2024! In deze uitbrief kun je alle informatie lezen die jij nodig hebt voor aankomend evenement. Hierboven hebben jullie alvast een korte teaser kunnen lezen voor aankomend evenement. Hieronder zal je alle praktische informatie vinden, zoals de prijzen, tijden en locatie.

Inschrijvingen

Momenteel hebben wij een spelerslimiet van 40 deelnemers! Wanneer je je inschrijft terwijl alle plekken al vol zijn, dan beland je op de wachtlijst. Je inschrijving is pas voltooid als je het inschrijfformulier hebt ingevuld EN betaald hebt! Voor NPC’s zal er dit evenement een limiet gelden van 30 deelnemers.
Let op! Leden van de vereniging mogen zich een week eerder inschrijven dan niet leden. Niet-leden mogen zich inschrijven vanaf: 19 maart 2024.

Prijzen

Voor aankomend evenement gelden de volgende prijzen:

  • Speler (PC): €95,-
  • Figurant (NPC): €75,-
  • Spelleiding: €75,-
  • Crew: €0,-

Ben je nog geen lid van Attila? Wordt dan lid voor een korting van €10 per evenement! Lidmaatschap kost €20 per jaar. Ben je nieuw of ken je iemand die een keer mee wil doen met onze LRP? De eerste keer krijg je een korting van €10 op je deelname als speler of figurant!

Grote broek, kleine broek

Draag jij de vereniging een warm hart toe en wil jij meehelpen om zo veel mogelijk deelnemers de mogelijkheid te geven om mee te doen, dan kun je meedoen met de Grote Broek. Door mee te doen betaal je €15,- extra voor je eigen kaartje, waardoor iemand anders korting kan aanvragen.

Wil jij graag meedoen, maar merk je dat de prijs van het evenement net iets te hoog ligt, dan kun je meedoen met de Kleine Broek. Hiervoor kun je een mail sturen naar de penningmeester met de vraag of er nog kleine broek kaartjes over zijn!

Voor financiële vragen kun je een mail sturen naar schatkistbewaarder@attilalrp.nl

Locatie

Het evenement zal dit keer plaatsvinden in ’t Harde. Hieronder kun je het adres vinden:
Gustaaf Adolf Group
Oostloo 8
8084 PK ’t Harde

Heb je vragen over vervoer, zoals over pendelen of carpoolen? Stel deze dan in de Discord server in het kanaal #vervoer.

Slaapplekken

De slaapplekken op de locatie zullen bestaan uit velden waar je je eigen tent op kan zetten. Er zullen geen binnen slaapplekken aanwezig zijn. Mocht je in het bezit zijn van een IC tent en wil je deze graag plaatsen op het IC terrein, meld dit dan vantevoren. Doe dit door een mail te sturen naar rollenbewaarder@attilalrp.nl. Vermeld hierbij ook de afmetingen van je tent.

Eten en Drinken

Tijdens het evenement wordt er eten en drinken verzorgd. De volgende maaltijden zijn inbegrepen in het evenement:

  • Vrijdag: avondeten
  • Zaterdag: ontbijt, lunch, avondeten
  • Zondag: ontbijt, lunch, avondeten
  • Maandag: ontbijt

Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Bij de bar kun je drinken en snacks krijgen met je eigen barkaart die je op het evenement kan kopen (contant of met PIN).

Alcoholbeleid

Tijdens het evenement zal er alcohol geschonken worden door de Yurth. Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan! Hier zijn dit evenement strengere regels voor. Deze zijn te lezen in ons nieuwe voorlopige alcoholbeleid, dat binnenkort op de website komt te staan. De korte samenvatting hiervan is dat je geen eigen alcohol mag meenemen. We gaan niet actief controleren, maar mochten wij het zien dan krijg je een waarschuwing. Deze waarschuwingen zullen gegeven worden door het bestuur of door de Yurth. Bij een tweede waarschuwing wordt jou toegang tot het terrein ontzegd. Er is geen alcoholverkoop onder de achttien en er mag ook geen alcohol voor minderjarigen gekocht worden.

We snappen dat dit vervelend is, maar helaas is het nodig. Hopelijk is dit een tijdelijke situatie en weten wij voor de toekomst een beter beleid te regelen. Momenteel is er helaas geen andere optie vanwege de Nederlandse wetgeving en kunnen we helaas niets anders.

Vragen

Heb je nog vragen? Stel deze dan in de Discord server aan @bestuur of mail naar rollenbewaarder@attilalrp.nl voor OC vragen. Voor IC vragen, stel deze in de Discord server aan @SL of mail naar spelleiding@elbaria.nl. Vragen over je personage, zoals je karakterformulier en achtergrond, kunnen via mail gesteld worden aan karakters@elbaria.nl.

Inschrijven