Online Special: Op weg naar Brandgat

za 06 apr, Discord

Schip Ahoy!

Het is weer tijd voor een Online Special! Tijdens deze online special zullen jullie je op het stoomschip bevinden, net nadat het schip de laatste Elbariaanse haven heeft verlaten op weg naar Brandgat. Nu iedereen aanwezig is, worden jullie door de kapitein uitgenodigd voor een borrel op de brug. Sommige van jullie zijn al een tijd op het schip, andere zijn net aangesloten. Niemand van jullie is eerder op de brug geweest, dus voor jullie wordt dit een nieuwe ervaring

De special vindt plaats op 6 april. Vanaf 19:30 zal er een inloop zijn en het spel begint om 20:00 uur! De schatting is dat we tot 22:30 zullen spelen, maar dit kan natuurlijk iets uitlopen. Wanneer het plot voorbij is, zal er weer ruimte zijn voor een gezellige IC baravond! Hier kan iedereen napraten over de spannende gebeurtenissen en de informatie met elkaar delen.

Deze avond is open voor nieuwe en oude spelers! En natuurlijk ook voor nieuwe en oude figuranten. Dus ook al ben je nieuw, kom er gezellig bij. Het is een goed moment om iedereen te leren kennen!

Deelname aan de Online Special is gratis! Mocht je toch een kleine donatie willen doen is dat altijd welkom! Zo komen we elke keer weer dichter bij die langverwachte statutenwijziging. 😉 De donatie kan zo klein zijn als een euro, maar voel je niet verplicht!

Dus trossen los en vaar met ons mee!

Liefs het SL team.

Online Special 2024

Ik doe mee als:(Vereist)
Minimumleeftijd(Vereist)