Online Special

za 04 mrt, Discord

Lieve Elbarianen,

Zoals jullie weten komt ons hoofdevenement er weer aan. Dit duurt echter nog een aantal maanden. Wij hebben besloten dat wij niet zo lang kunnen wachten. Het is tijd voor weer wat gezelligheid! 

Op zaterdag 4 maart wordt er een online special gehouden! Hierin zullen wij een avond lang door een gaaf IC verhaal gaan spelen op Discord. Het enige wat je hoeft te doen om erbij te zijn, is je aanmelden op de website. Dit is zodat wij als SL weten wie er allemaal komt. 

De inloop zal beginnen vanaf 19:00 uur, en wij zullen de special starten om 19:30 uur. Onze schatting is dat we tot ongeveer 22:00 à 23:00 uur bezig zullen zijn met spelen. Maar dit hangt deels af van het aantal spelers. Aansluitend aan de Online Special is er een baravond, waarbij iedereen kan napraten over hun gebeurtenissen en kennis met elkaar kan delen.

Deelname aan de Online Special is gratis, maar elke donatie is welkom. Dit kan zo klein zijn als een euro, of misschien zelfs meer. Kun je echter helemaal niks missen, is dat geen enkel probleem! Je aanwezigheid zelf is al tof genoeg. 

Deze avond wordt natuurlijk niet zomaar een avond. Jullie als Helden hebben een duidelijke oproep gekregen! Jullie hulp is nodig:

Beste helden van Elbaria,

Tot mijn spijt moet ik van mijn commandant om jullie hulp vragen. Wij als IJzeren Toren hebben een priester van de Zonnekeizer weten te bemachtigen. 

Onze commandant is ter oren gekomen dat jullie gemengde successen hebben gehad met het verkrijgen van informatie uit Solaren. Hij zou jullie graag in actie willen zien.

Wij hopen jullie allen spoedig te zien in Nieuw Gralde. Zoek niet naar ons, wij vinden jullie wel.

Hoogachtend, 

Rick Stijn, Korporaal van de IJzeren Toren

Wij hopen jullie allemaal te zien! 

Avontuurlijke groeten namens de SL!

Inschrijven

De inschrijvingen zijn gesloten.