Elbaria Koningsweekend 2021 (online)

za 28 aug, Discord

IC:

*Waar jullie ook zijn in de Droomwereld vinden jullie spontaan een stukje papier in een jaszak, tasje of iets in die trant*

Beste helden van Elbaria,

nogmaals wil ik jullie bedanken voor jullie hulp in de Droomwereld. Maar inmiddels wordt het toch wel tijd, voor een deel van jullie, om terug naar het Rijk van de Levende te gaan. Gezien de ongewone omstandigheden van jullie aankomst en jullie lange aanwezigheid hier, vraag ik jullie dan ook allemaal om nogmaals richting de Herberg het Slaapmutsje te komen, zodat we jullie allemaal tegelijk terug kunnen sturen.

Met vriendelijke groeten,

Klaas Vaak

OC:

Beste boeren, burgers, buitenlui en andere belangstellende in Elbaria, nogmaals heeft de pandemie ons een offline evenement gekost. Maar net als afgelopen keren laten wij het er niet bij zitten en komen wij in hetzelfde weekend met een online evenement. Net als voorgaande keren gaan we ervan uit dat dit de laatste keer gaat zijn dat we het zo moeten doen.

Inmiddels hebben we de noodgreep Dromenwereld wel enigszins gezien en daarom gaan we dit online event naar een gezellige andere plek toe. Waarheen en wat we gaan doen gaan we niet verklappen, maar het wordt wel erg aangeraden om zwemkleding mee te nemen.

Het plan is om rustig in Dromenwereld te beginnen en vanaf daar weer een avontuur in te duiken waar jullie weer dingen kunnen doen met jullie karakters en de wereld. Oftewel we gaan weer een online avontuur draaien en niet alleen een baravond.

Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 augustus van 19.30 tot 00.00 in het gebruikelijke Discord kanaal. Het event is gratis. Inschrijven kan via https://www.attilalrp.nl/inschrijven.

Zoals altijd zoeken wij meer NPC’s en wordt het op prijs gesteld als PC’s zich op tijd inschrijven ivm persoonlijk plot. Dit geldt ook voor nieuwe PC’s.

Voor vragen, opmerkingen en andere dingen, is het officiële kanaal spelleiding@elbaria.nl maar schroom niet om ons te poken via Discord.

Met vriendelijke groet,

Demi
Gerlof
Jennifer
Koen-Jan
Lotte
Myrthe
Niels

Direct inschrijven