Elbaria Koningsweekend 2024

vr 09 aug t/m zo 11 aug, Roden, Drenthe

De Helden van Elbaria bereiden zich voor. Vanavond was het zo ver, dan zouden ze een grote aanval plegen op de Solaren. Hopelijk was het ergste na vanavond voorbij. Het leger had ervoor gezorgd dat alle Helden, en potentiele nieuwe Helden, zich op één plek hadden verzameld. Samen met alle aanwezige gaan ze door de laatste verzamelde informatie. De hele dag door heeft het leger brieven, mappen en andere informatie verzameld in de hoop belangrijke informatie tegen te komen. Tussen al deze papieren komen jullie de volgende brief tegen:

Tijdens dit evenement zullen we het verhaal van het afgelopen weekend afronden! Daarna zullen we richting het einde van dit verhaallijn gaan, waardoor er mogelijk dingen kunnen gebeuren die net iets anders gaan dan normaal… 😉 Jullie zullen vanzelf zien wat dit precies gaat inhouden, maar het zal niets ernstigs zijn! Ga er vooral van genieten.


Beste Elbarianen!

Het is bijna zo ver! Over een aantal weken is het tijd voor het Koningsweekend van Elbaria van 2024! In deze brief kun je alle informatie lezen die jij nodig hebt voor aankomend evenement. Hierboven hebben jullie alvast een korte teaser kunnen lezen voor aankomend evenement. Hieronder zal je alle praktische informatie vinden, zoals de prijzen, tijden en locatie. 

Inschrijvingen

Het Koningsweekend van Elbaria vindt plaats van 9 t/m 11 augustus 2024. Je bent vrijdag welkom vanaf 13:00 uur, rond 18:00 uur staat het eten klaar en rond 20:00 uur begint het spel. Het spel zal eindigen op zondag 11 augustus in de namiddag. Precieze tijden volgen uiterlijk een week voor het evenement per mail.

Momenteel hebben wij een spelerslimiet van 40 deelnemers en een npc-limiet van 30 deelnemers. Wanneer je je inschrijft terwijl alle plekken al vol zijn, dan beland je op de wachtlijst. Je inschrijving is pas voltooid als je het inschrijfformulier hebt ingevuld EN hebt betaald! 

Let op! Leden van de vereniging mogen zich een week eerder inschrijven dan niet leden. Niet-leden mogen zich inschrijven vanaf 8 juli 2024. 

Prijzen

Voor aankomend evenement gelden de volgende prijzen: 

  • Speler (PC): €85
  • Figurant (NPC): €65
  • Spelleiding: €65
  • Crew: €0

Ben je nog geen lid van Attila? Wordt dan lid voor een korting van €10 per evenement! Lidmaatschap kost €20 per jaar. Ben je nieuw of ken je iemand die een keer mee wil doen met onze LRP? De eerste keer krijg je een korting van €10 op je deelname als speler of figurant! 

Grote Broek, Kleine Broek

Draag jij de vereniging een warm hart toe en wil jij meehelpen om zo veel mogelijk deelnemers de mogelijkheid te geven om mee te doen, dan kun je meedoen met de Grote Broek. Door mee te doen betaal je €15,- extra voor je eigen kaartje, waardoor iemand anders korting kan aanvragen. Hiervoor kun je bij het overmaken van je inschrijfgeld het extra bedrag aan je betaling toevoegen met de opmerking “Grote Broek” bij de overschrijving. 

Wil jij graag meedoen, maar merk je dat de prijs van het evenement net iets te hoog ligt, dan kun je meedoen met de Kleine Broek. Hiervoor kun je een mail sturen naar de penningmeester met de vraag of er nog kleine broek kaartjes over zijn! 

Voor financiële vragen kun je een mail sturen naar schatkistbewaarder@attilalrp.nl. 

Locatie

Het evenement zal dit keer plaatsvinden in Roden. Hieronder kun je het adres vinden:

Norgerweg 4, 9301 JM Roden

Heb je vragen over vervoer, zoals over pendelen of carpoolen? Stel deze dan in de Discord server in het kanaal #vervoer.

Slaapplekken

De slaapplekken op de locatie zullen bestaan uit velden waar je je eigen tent op kan zetten. Er zullen geen binnenslaapplekken aanwezig zijn. Mocht je in het bezit zijn van een IC tent en wil je deze graag plaatsen op het IC terrein, meld dit dan van tevoren. Doe dit door een mail te sturen naar rollenbewaarder@attilalrp.nl en spelleiding@elbaria.nl. Vermeld hierbij ook de afmetingen van je tent. 

Eten en Drinken

Tijdens het evenement wordt er eten en drinken verzorgd. Het menu voor de avondmaaltijden kun je hier bekijken. De volgende maaltijden zijn inbegrepen in het evenement: 

  • Vrijdag: avondeten
  • Zaterdag: ontbijt, lunch, avondeten
  • Zondag: ontbijt, lunch

Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Bij de bar kun je drinken en snacks krijgen met je eigen barkaart die je op het evenement kan kopen (contant of met PIN). 

Pilot: opt-out avondmaaltijden

Naar aanleiding van de feedback op het afgelopen evenement willen de Yurth en het bestuur van Attila voor het Koningsweekend graag een pilot introduceren. Voor het Koningsweekend wordt een opt-out optie aangeboden voor de deelnemers die hun eigen avondmaaltijden willen verzorgen. Dit houdt in dat je ervoor kan kiezen om je eigen avondeten mee te nemen in ruil voor een korting van 5 euro per avondmaaltijd. Gezien er twee avondmaaltijden verzorgd worden, is dit voor het komende evenement een totale korting van 10 euro. De deelnemers aan deze pilot kunnen niet rekenen op faciliteiten zoals koelkasten of keukens, omdat deze ruimte voor de Yurth gereserveerd zijn. 

Je kan je bij de inschrijving opgeven voor deze pilot. Wij vragen de deelnemers om na het evenement de pilot te beoordelen in de evaluatie van het evenement. De resultaten van de pilot zullen in de eerstvolgende ALV aan de leden gerapporteerd worden. 

Alcoholbeleid

Tijdens het evenement zal er alcohol geschonken worden door de Yurth. Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan. Er is geen alcoholverkoop onder de achttien en er mag ook geen alcohol voor minderjarigen gekocht worden. 

De regels met betrekking tot alcohol zijn ook terug te vinden op onze pagina over verwachtingsmanagement (zie https://www.attilalrp.nl/elbaria/verwachtingen/). Voor meer informatie, zie ook het alcoholbeleid van de Yurth: https://larpcatering.blogspot.com/p/alcohol-policy.html

Verwachtingen

Om duidelijk te maken wat deelnemers tijdens de evenementen van Attila kunnen verwachten en wat wij van onze deelnemers verwachten, worden het verwachtingsmanagement en de safety & consent regels geüpdate. De aanpassingen worden uiterlijk een week voor het Koningsweekend op de website gepubliceerd. Wij verwachten van onze deelnemers dat zij deze regels een keer doorlezen voorafgaand aan onze evenementen. Voor vragen over deze regels kun je contact opnemen met rollenbewaarder@attilalrp.nl.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stel deze dan in de Discord server aan @bestuur of mail naar rollenbewaarder@attilalrp.nl voor OC vragen. Voor IC vragen, stel deze in de Discord server aan @SL of mail naar spelleiding@elbaria.nl. Vragen over je personage, zoals je karakterformulier en achtergrond, kunnen via mail gesteld worden aan karakters@elbaria.nl.