Elbaria November 2021

vr 05 nov t/m zo 07 nov, Scoutinggroep Look Wide, Rollematen 1, 9752XT, Haren

!!! Oproep aan alle avonturiers, helden en huurlingen !!! 

!!! Beloning van minimaal 2 Shenain !!!

Zoals velen van jullie je nog kunnen herinneren is er enige tijd geleden een oproep gedaan voor avonturiers om vrouwe Duiffienna en haar mede-Metheoren te ondersteunen in het heroveren van Metheos. Hier is ruimhartig gehoor aan gegeven en vele avonturiers onder leiding van de helden van Elbaria zijn afgereisd naar de omgeving van Metheos.

Echter, nadat de expeditie met de avonturiers de stad grotendeels had schoon geveegd van Chaos, werd de stad overspoeld door hordes ondoden en hebben de Metheoren zich deels moeten terugtrekken. Onze helden hebben dapper strijd gegeven aan deze nieuwe hordes maar zijn vrij spontaan verdwenen. Nu is Duiffienna met een aantal leden van haar expeditie in Nieuw-Gralde verschenen om hier bericht van te doen.

Zij heeft haar beste spoorzoekers Metheos ingestuurd en zij hebben geen spoor kunnen terugvinden van onze helden. Hierop hebben we de beste koppen van Elbaria ingezet om de helden op te sporen en hebben ze een spoor van de helden kunnen vinden. 

Momenteel staat de logistiek klaar voor een reddingsactie, maar wij zoeken personen die zich geroepen voelen de helden te redden uit hun benarde positie. Voor ieder die meedoet aan de reddingsactie wordt minimaal 2 Shenain overhandigt. 

Allen die zich geroepen voelen, komt naar het Handelsgilde in Nieuw-Gralde op de 13de dag van de oogstmaand in het tweede jaar van koning Karstav.

Ondertekend,

Aron Eikenblad

Duiffienna Marterina Sophia de Vinarette

================================================

Beste Mensen!

Het doet mij deugd om jullie aan te kondigen… Een Live Roleplay Evenement! Het zal voor velen van ons even wennen zijn, want we gaan elkaar weer fysiek, dus in het echt, zien. Dat is natuurlijk vreemd, maar we zitten nu eenmaal in de uitzonderlijke positie dat we buiten mogen spelen. Ik heb van de techniek begrepen dat de verbindingen allemaal getest en in orde zijn, geluid en beeld lijken synchroon te lopen.

Alle gekheid aan de kant, we gaan dus inderdaad buiten spelen, in het echt. Omdat corona nog steeds niet de wereld uit is, en dit van onze regering moet, hebben we wel een paar regeltjes. We willen namelijk absoluut niet dat bezoekers van ons evenement besmet raken, dat is namelijk heel erg naar voor die persoon en voor de de andere deelnemers.

Dus, hierbij het bekende riedeltje: Bij klachten blijf je thuis, was je handen regelmatig, ventileer en probeer groepen mensen te vermijden. Dat wil zeggen, als de bar vol is dan moet je even wachten (of commotie veroorzaken zodat die bar leegloopt). Probeer in het spel ook anderhalve meter afstand te bewaren. We zijn allemaal goede roleplayers, dat gaat geen problemen opleveren. Als laatste de belangrijkste regel: We gaan de corona-check-app gebruiken, zorg dat het hiermee een QR code kan laten zien waarmee wij met een gerust hart er van uit kunnen gaan dat we jou veilig kunnen ontvangen. Zonder groen vinkje kunnen we jou helaas niet toelaten.

Ik moet zeggen dat ik er enorm naar uitkijk om jullie allemaal weer eens in het echt te zien, en rare kleren aan te doen, en door het bos te rennen met een rubber zwaard! Hoewel ik er mogelijk zelf niet bij ben, omdat het wel erg dicht bij de uitgerekende datum van mijn tweede nazaat komt.

Laatste nabrander; de vereniging is, zoals gewoonlijk, op zoek naar mensen die allemaal dingetjes willen doen om de evenementen mogelijk te maken. Vind jij het leuk om kleding of props te maken, of vind jij je weg tussen de cijfertjes van de begroting erg makkelijk? Er zijn vacatures in vrijwel elk vakgebied. Of je nu zo nu en dan een kledingstuk wilt maken of zelf leiding aan de hele vereniging wilt geven, stuur een mail/app/duif! Ook als je niet zo goed weet wat je wilt doen, maar wel iets wilt doen, neem gerust contact op. Dan gaan we samen kijken naar wat jij leuk vindt, en werk werk er ligt.

Namens het bestuur de beste groet van jullie kleinste kapitein,

Arjen

==========================================

Waar en wanneer?

Het evenement vindt weer plaats op het terrein in Haren bij Scoutinggroep Look Wide. Dit terrein is op een paar kilometer ten zuiden van Groningen. Openbaar vervoer hierheen is wat ingewikkeld dus er zal een pendel-auto beschikbaar zijn voor de mensen die niet op de fiets of met eigen vervoer kunnen komen.

Er zijn geen binnen slaapplaatsen dus neem een tent en slaapspullen mee. IC tenten worden uiteraard aangemoedigd.

Het adres is:

Scoutinggroep Look Wide
Rollematen 1
9752 XT, Haren

Dit is de eerste afslag rechts wanneer je langs het kanaal rijdt.

Start:         Vrijdag 5 November        Aankomst 18:00 uur, Tijd-In 20:00 uur
Einde:        Zondag 7 November    Tijd-Uit 16:00 uur, Vertrek 20:00 uur

NPCs wordt gevraagd vrijdag zo vroeg mogelijk te zijn. Het liefst vanaf 16:00.

Prijzen

Voor 18 Oktober:
===================
NPC    wel lid:    € 40
PC    wel lid:    € 50
NPC    niet lid:    € 50
PC    niet lid:    € 60

Na 18 oktober:
===================
NPC    wel lid:    € 45
PC    wel lid:     € 55
NPC    niet lid:     € 55
PC    niet lid:     € 65

* Bij poortbetaling is er een toeslag van €5,
* Als je komt helpen inladen/uitladen of kleding wassen dan krijg je €5,- korting op de inschrijfprijs
* Is dit de 1e keer dat je met Attila mee doet? Dan krijg je eenmalig een korting van €5,-

De maaltijden (inclusief in de prijs) worden zoals gewoonlijk weer verzorgd door de Yurth van Bleda, onze zusterstichting die al jaar en dag ons voorziet van uitstekende maaltijden en goede verzorging. Als je speciale eisen hebt qua eten, meld dit dan bij je inschrijving.

De volgende maaltijden worden geregeld:

– Ontbijt op zaterdag en zondag
– Avondeten op zaterdag en zondag

* Het meebrengen van eigen drank is niet toegestaan
* Toegang tot het evenement is niet mogelijk zonder digitale inschrijving en betaling.
* Als je niet het gehele evenement kan, kun je in overleg met schatkistbewaarder@attilalrp.nl een aangepaste prijs afspreken. Vermeld dit ook in je inschrijving, zodat de spelleiding ook op de hoogte is van je beschikbaarheid.

Hoe doe ik mee?

Inschrijving bestaat uit 2 stappen.
Stap 1: Schrijf je in via het formulier Direct inschrijven
Stap 2: Maak het inschrijfbedrag over naar NL43RABO0325108943 ten name van Attila LRP.
Vergeet hierbij niet te vermelden of je als PC of NPC mee doet.

N.B. : Mocht je een nieuw karakter hebben, dan kan je de ingevulde sheet mailen naar karakters@elbaria.nl. Als je nog inzicht wilt in je huidige karakter, of vragen hebt, stuur ook dan gerust een mail.