Elbaria: November – online

za 21 nov t/m zo 22 nov, Discord ( https://discord.gg/qSuUdR6 )

Een woord van uw voorzitter

Verenigingsgenoten!

Alweer een formeel schrijven van uw voorzitter. Wat fijn dat je dit leest. Afgelopen jaar was een behoorlijk stil jaar, zonder onze geliefde evenementen. Ik heb dit gemist. Echter, aan al het slechte komt een einde. Wij zijn creatief genoeg om allemaal mouwen aan deze situaties te passen. Besef goed dat we deze situatie uiterst serieus nemen. De pandemie is een behoorlijk eng fenomeen waar, zo denk ik, wat ieders leven wel beïnvloed heeft.

Ons spelleidersteam is inderdaad creatief geweest, en heeft een online evenement uitgewerkt. We hebben via het platform ‘Discord’ al even mogen oefenen met onze Algemene Jaarvergadering en een heuse Attila PubQuiz. Dit was beide een groot succes! We weten dat het mogelijk is om via dit platform toch een bepaalde sfeer neer te zetten. 

Op de Discord ‘server’ van Elbaria zullen een aantal zogenaamde kanalen zijn, waar jou karakter zich kan begeven. Er zijn zowel tekst als audio- en videokanalen. Het gaat natuurlijk enorm gaaf zijn om samen in een ‘kamer’ te zijn waar iedereen uiteraard in vol ornaat achter zijn webcam zit. Of tenminste de bovenste helft.

Het evenement is eigenlijk twee evenementen. Deze is gesplitst in een toegankelijke, gratis, baravond en een evenement-dag. De evenement-dag kost slechts 5 euro. Zoals ik in een eerdere mail al schreef over terugkerende donaties, zet even het vinkje ‘maandelijks’ hierbij aan. Dat helpt Atilla enorm.

Met een hele hartelijke groet van jullie Kleinste Kapitein,
Namens het bestuur van spelvereniging Attila,
Arjen Heidinga (voorzitter)

Een schrijven van uw spelleiding

Beste boeren, burgers en buitenlui,

Met gepaste trots presenteren we u de teaser voor het November evenement van Elbaria. Voor één ieder die liever de tekst leest, geen internet wil gebruiken of niet zijn YouTube algoritme in de war wil gooien, staat de teaser in tekst vorm onderaan dit bericht.

Afgelopen November hebben we het evenement geëindigd met een cliffhanger, een mooie opbouw naar een leuk twee-akter. Het draaiboek ligt klaar en wij als SL zijn benieuwd wat jullie met ons verhaal gaan doen.

Tot in november!

Het Ebaria Spelleidersteam,
Gerlof, Jennifer, Koen-Jan & Rosita

Algemene informatie

Mocht je een nieuw karakter hebben, dan kan je de ingevulde sheet mailen naar karakters@elbaria.nl. Als je nog inzicht wilt in je huidige karakter, of vragen hebt, stuur ook dan gerust een mail.

Waar en wanneer?

Het november evenement zal dus door het hele Corona gedoe niet fysiek plaatsvinden. Het is onze spelleiders gelukt om een prachtig online event te maken. We hebben er voor gekozen het evenement in twee delen te knippen. Een ‘baravond’ op de zaterdag waarbij jij je in direct in een traditionele Elbariaanse bar waant. De zondag zal dan het volledige evenement plaatsvinden.

Meestal zijn er binnen wel slaapplaatsen, maar als jij een tent in je woonkamer op wil zetten, zorg er dan voor dat  dit een IC verantwoorde tent is.

De Elbaria Discord kun je hier vinden: Elbaria Online  

Baravond
Zaterdag 21 november – Aanvang 19:30 uur, Tijd-In 20:00 uur

Speeldag
Zondag 22 november – Aanvang 11:30 uur, Tijd-In 12:00, Tijd-uit rond 18:00
Tevens zal er rond 15:30 een pauze zitten.

NPC
Ook voor NPCs loopt dit evenement wat anders, omdat dit evenement online plaatsvindt en een stuk korter is dan normaal zal dat invloed hebben op de rollen. In de meeste gevallen krijg je één rol en zal deze erg voelen als een PC. Maar we hebben jullie ook zeker nodig dit evenement om het door ons bedachte verhaal tot leven te laten komen.

Prijzen

 • Baravond zaterdag
  Gratis!
  Digitale inschrijving wordt gewaardeerd.
 • Speeldag zondag
  € 5,-
  Digitale inschrijving verplicht.

Hoe doe ik mee?

 1.  Je schrijft je in via
  Direct inschrijven
 2.  Je betaald op NL43 RABO 0325 1089 43 t.n.v. Attila
 3.  Je gaat naar de Discord